Apple AirPods Studio ще имат спортна ($350) и премиум версия ($599), AirTags са отложени за 2021 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очакваните тази година слушалки AirPods Studio на Apple скоро се появиха в неофициални изображения, които разкриват доста луксозно изпълнение. Оказва се, че това е премиум изданието на слушалките и цената му ще бъде почти колкото на iPhone. Производителят обаче ще предлага и по-достъпна версия. 

Появилите се по-рано изображения на AirPods Studio, в които видяхме слушалките във версия от метал и кожа, ще са по-скъпото им издание с цена цели $599, твърди Джон Просър в Twitter. 

Заедно с тях Apple ще предложи и по-достъпна версия за $350, която обаче ще бъде произведена от по-евтини материали и ще бъде с по-спортен дизайн, твърди източникът. 

Интересно уточнение е, че AirPods Studio няма да бъдат обявени на 13 октомври с новите модели iPhone 12, а на отделно събитие до края на годината или по-скоро чрез прессъобщение, както се случи с AirPods Pro. 

Apple AirTags

Освен това Просър сподели ъпдейт по отношение на Apple AirTags – друг продукт на Apple, който се вярваше, че ще бъде обявен на 13-ти. Това са малки устройства, които служат за локализиране на предмети, към които са прикачени. Такива продукти предлагат няколко популярни компании, сред които Tile и Chipolo. 

Оказва се, че премиерата на AirTags е отложена чак за март 2021 г.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар