Apple Music и Apple TV вече могат да се инсталират на компютри с Windows

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple Music и Apple TV вече могат да се инсталират на компютри с Windows. Приложенията за двете услуги на Apple се появиха в Microsoft Store точно три месеца след събитието на Microsoft през октомври 2022 г., когато от компанията обявиха, че това предстои да се случи. 

Apple Music, Apple TV, както и Apple Devices – приложение, което случжи за управление на свързани Apple устройства, вече са достъпни в Microsoft Store, стига машината да използва Windows 11 (версия 22621.0 или по-висока). Приложенията идват с почти същия пакет екстри и интерфейс, с който са свикнали и потребителите на macOS.


Apple Music

Apple Music не поддържа текстове на песни и Dolby Atmos, отбелязват 9to5mac.com. Apple TV обаче позволява съдържание да се стриймва в 4K HDR, когато е достъпно в такова и машината позволява, а най-важното е, че потребителите с Windows най-после ще могат да разглеждат и гледат филми и сериали от Apple TV+ в специалното приложение, а не през браузър. 

Apple Devices

Новите приложения на Apple идват, за да заменят iTunes, така че се въвежда и Apple Devices. То позволява синхронизация, бекъп и възстановяване на бекъпи за iOS устройства. 

Въпреки това се очаква и нова версия на iTunes за Windows, която ще запази поддръжката на аудиокниги и подкасти. 

Свалете Apple Music за Windows тук.

Свалете Apple TV за Windows тук.

Свалете Apple Devices за Windows тук. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар