Apple Watch Pro може да има отделни бутони за фитнес функциите

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очаква се тази есен Apple да добави още един подсилен модел в своята серия смарт часовници – Apple Watch Pro. Малко преди официалната премиера на устройствата, Сони Диксън публикува снимка на кейс, предназначен за Watch Pro, която предполага, че часовникът може да има отделни бутони за фитнес функциите в стил Garmin.

Предполага се, че насоченият към спортисти и хора с активен начин на живот модел ще пристигне с нов дизайн на титаниевия корпус и по-голям дисплей, но до момента слуховете не сочеха добавяне на още физически бутони. Причината за това вероятно е, че спортистите предпочитат този тип взаимодействие с устройството пред работа със сензорния екран, тъй като бутоните са по-удобни при лоши метеорологични условия.Apple-Watch-Pro-4-1


Снимката на кейс предполага, че новите бутони ще са по-изпъкнали от този на стандартните модели Apple Watch. Те се намират на мястото, където принципно са отворите за високоговорителите и не е ясно къде ще са позиционирани самите те, ако бутоните наистина бъдат добавени. Освен това снимката предполага, че дисплеят на часовника няма да е много извит.

Apple-Watch-Pro

Според слуховете Apple Watch Pro ще пристигне на значително по-висока цена, спрямо останалите модели от Series 8. Журналистът Марк Гърман вече предположи, че въпреки новия си дизайн, устройството ще бъде съвместимо с каишките на другите часовници. Дали всичко това ще се окаже вярно, ще научим скоро. 

източник – цък и цък

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар