Apple Watch Series 10 може да няма драстични промени в дизайна

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слуховете, които от доста време се въртят в интернет пространството, относно радикалната промяна в дизайна на Apple Watch Series 10 изглежда ще се окажат неверни, а новото във външния вид на следващото поколение смарт часовници изглежда ще бъде единствено по-голямото тяло.

През 2024 г. Apple Watch става на 10 години и очакванията от редица анализатори и фенове на смарт часовниците бяха, че компанията ще направи драстична стъпка в посока редизайн на устройството, което се превърна в най-продаваната марка смарт часовници в света.

Слуховете за големите промени обаче изглежда ще се окажат неверни, защото според новите изтекли графични схеми на предстоящите Apple Watch Series 10 , то единственото различно в техния дизайн ще бъде по-голямото тяло, като то се очаква да бъде с размер 45 мм за базовата версия, което ще го изравни по големина със сегашния Ultra модел, чието тяло пък ще скочи до внушителните 49 мм.

apple-watch-series-10-cad

Според Марк Гърман от Bloomberg, Ultra версията на Apple Watch Series 10 ще изглежда идентично с тази на оригиналния модел, докато останалите ще запазят досегашния си външен вид, който Apple въведоха със Series 4 през 2019 г.

Apple Watch Series 10 би трябвало да направят своят дебют тази есен заедно с идването на WatchOS 11.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар