Apple Watch Series 7 може да излезе на пазара в средата на октомври

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Обявеният заедно с iPhone 13 смартчасовник Apple Watch Series 7 скоро ще бъде на пазара. Или поне това твърдят слуховете, според които устройството ще се предлага от средата на октомври. 

При анонса на часовника Apple обяви само, че той ще бъде на пазара по-късно тази есен. Според Джон Просър, позоваващ се на запознати с въпроса източници, Apple Watch Series 7 ще бъде по магазините от средата на октомври, а предварителните поръчки за него ще започнат още следващата седмица 4-10 октомври. 

А причината за по-късното излизане на часовника според предишна информация са проблеми в производството, които обаче са били решени в началото на септември, сподели анализаторът Минг-Чи Куо. Още тогава той прогнозира, че Apple ще навакса с продукцията към средата или края на септември. 

Припомням ви, че новият Apple Watch Series 7 не получи очаквания сериозен редизайн, но се предлага в два нови размера, които са по-големи спрямо досегашните. Моделът предлага и по-добро качество на екрана, по-бързо зареждане и по-устойчиви материали, а подробности вижте в този материал. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар