Apple Watch Series 7 ще бъде лек ъпгрейд, нови функции и спортен модел се чакат догодина

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очакваният тази година Apple Watch Series 7 ще предложи някои освежаващи промени, включителни по-тънки рамки на дисплея, съобщава Bloomberg. По-сериозният ъпгрейд обаче се очаква догодина, когато Apple ще добави към часовника си някои нови сензори за следене на здравни показатели, а освен това се готви и наследник на по-достъпния Apple Watch SE. 

Тази година в модела, който вероятно ще излезе като Apple Watch Series 7, компанията от Купертино ще предложи по-мощен процесор, подобрена безжична свързаност и актуализации по екрана. Последното включва по-тънки рамки и по-близко разположение на дисплея до покривното стъкло, което ще доведе до по-ясна и жива картина. 

Apple Watch Series 7 може да е една идея по-дебел от предшественика си, но не и забележимо. Към функционалността му обаче ще бъде добавена технологията UWB, която се използва от AirTag. 

Apple Watch SE

Догодина се готви по-мащабен ъпгрейд с модел, който ще предлага сензор за измерване телесната температура, а дори още по-напред плановете са за сензор за следене нивата на кръвната захар, съобщава Марк Гърман от Bloomberg. Функцията за измерване на кръвната захар може да не е готова още няколко години. 

Също през 2022 г. Apple може да покаже второ издание на по-достъпния Apple Watch SE (изображението отгоре), както и по-устойчив модел за екстремни спортове, който ще бъде наречен версия “Explorer” или “Adventure”. Този смартчасовник ще се конкурира с предложенията на Garmin и Casio. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар