Apple Watch Ultra е устойчив часовник със спортен дух и премиум цена

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На голямото си септемврийско събитие Apple представи новите смартфони в серията iPhone 14, а също така обяви чисто нов модел Apple Watch. Става въпрос за Apple Watch Ultra, за който слушаме отдавна, макар и да очаквахме под името Pro. Това е смарт часовник с подсилен корпус и плосък дисплей, насочен към активно спортуващите, при това на открито. 

Apple Watch Ultra е с размер на корпуса от 49 мм, което го прави по-голям от най-големия досега 45 мм модел. Екранът е плосък и с покритие от сапфирен кристал, а тялото е от титан. Има нов страничен бутон с програмируема функционалност, а основните три каишки, с които ще се продава, са Trail Loop, Alpine Loop и Ocean Band. Apple-Watch-Ultra-Orange-Alpine-Loop-Wayfinder-face-220907


Дисплеят е Retina LTPO OLED с до 2000 нита яркост, също като новите iPhone 14 Pro. Има нови лица, включително това на повечето изображения – Wayfinder, което със завъртане на коронката може да премине към черен фон с червен текст за по-добра четимост нощем.

Apple-Watch-Ultra-3up-hero-220907 Full-Bleed-Image.jpg.large 2x

По корпуса на Apple Watch Ultra е добавен втори говорител за по-мощен звук, а микрофоните са три. Всички версии на този модел са с клетъчна свързаност – т.е. няма само GPS версия. Има функция за сирена при спешен случай със сила 86 dB. 

Apple-Watch-Ultra-Orange-Alpine-Loop-Wayfinder-face-Night-Mode-220907

Apple обещава 36 часа време на ползване или до 60 часа с нов пестящ режим, който ще бъде активиран на по-късен етап. 

Часовникът е водоустойчив до 100 метра дълбочина – два пъти повече от Apple Watch 8. 

Apple Watch Ultra излиза на 23 септември на цена от 999 евро. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар