Apple Watch Ultra разполага със 76% по-голяма батерия спрямо Apple Watch 8

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple Watch Ultra идва със 76% по-голяма батерия, в сравнение с 45 мм модел от серия 8, пише MySmartPrice, позовавайки се на открити в китайска база за сертифициране данни. Според тях Apple Watch Ultra разполага с 542 mAh батерия, докато тази на 45 мм Apple Watch Series 8 е с капацитет едва 308 mAh.

Документите потвърждават и факта, че часовниците от серия 8 са базирани на същия процесор като Series 6 и 7 и имат подобен капацитет на батериите. 41 мм модел разполага с 282 mAh батерия, при 284 mAh на същия модел от серия 7, а 45 мм вариант е с идентична на тази на своя предшественик батерия. Що се отнася до новия Apple Watch SE, 40 мм версия идва с 245 mAh батерия, а 44 мм – с 296 mAh.Apple обещава един ден живот на батерията на своите нови смарт часовници от серия 8, както беше и при предишните модели, но с Apple Watch Ultra потребителите могат да разчитат на до 36 часа живот при нормална употреба и до 60 часа с активиран Low Power режим, което го прави най-издръжливият модел в гамата на компанията.


Low Power mode, който вече е наличен за всички съвместими модели с watchOS 9, удължава живота на батерията като деактивира някои функции – винаги включения дисплей, опресняването на приложения във фонов режим, периодичните измервания на кислорода в кръвта и други.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар