Bad Bitch – Славина за пътя от YouTube до музикалната кариера ВИДЕО – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази седмица ви срещаме със Славина Думбалска – „лошото момиче” на YouTube. Всички вие добре я познавате като Bad Bitch и тя определено не изневерява на този образ във всяко ново начинание, към което се отправя. Славина има много приятна и дългоочаквана изненада за всичките си фенове. Каква е тя предстои да разберете!

Здравей, Славина. Много ни е приятно, че си при нас днес. Нека издадем голямата новина!Откакто обявих, че ще участвам в миналия сезон на „Гласът на България” всички искат музикален проект от мен. Другата седмица излиза дебютната ми песен. Песента е в стил поп с малко R’n’B и леки нотки на поп-фолк. Казва се „Bad Bi4es”, което е и моят бранд, който налагам вече от година и половина.


2358835

Как се вдъхнови за този вайб?

Това беше първата идея, която ми дойде. Първата ми песен трябва да е надъхваща и така, както хората са свикнали да ме виждат. Хората ме познават като забавен човек, който винаги е готов за купон. Текстът е по моя идея, но Лора Димитрова  страхотен текстописец и я определям като моята сродна душа. Тя ме познава толкова добре като човек и направи текста така, както аз бих го написала.

Как се зароди твоята любов към музиката?

Интересното е, че това изобщо не ми планът за живота, но от малка съм най-досадното дете в къщата, защото само пеех, квичах. Каквото и да правех, пеех – изобщо не можех да спра. Беше ми мечта да бъда като Джей Ло, но тръгнах по друг път. Щях да се занимавам с финанси, тъй като това съм завършила. Още в университета разбрах, че това н е за мен. Тогава открих YouTube и разбрах, че мога да се развивам по креативен начин. Музиката беше естествения прогрес за мен.

2358836

Какво правиш в периоди, в които нямаш вдъхновение?

Просто не пускам видео, хората са изключително недоволни. Обвиняват ме, че съм мързелива. Работя върху това, защото иначе се получава самосаботиране.

Как се реши да започнеш да снимаш за YouTube?

Нямах абсолютно никаква визия за целия канал. Открих света на YouTube още в осми клас на едно малко iPad-че. Бях много зубърче (смее се) и си гледах видеа. В десети клас имах 2-3 канала, някои от които бяха на английски. Когато бях в университета, това, което учех не ме влечеше.

Първо си направих Instagram, събрах около 1000 последователи. Първото ми видео беше на английски и имаше около 100 гледания. За третото или четвърто видео идеята ми дойде насън – за Кулагин, който беше доста актуален в онзи момент. Очаквах, че сте събере някакви гледания, но не очаквах, че ще стихне 100 хил. за една седмица. Получих и много хейт коментари. Така се научих да свиквам със злобата, която се излива върху мен. Тогава го приех много тежко, дори ме срина.

Залагаш ли повече на трендовете или предпочиташ да снимаш и показваш това, което на теб ти е интересно?

В началото залагах на трендовете, защото бях по-плаха, не знаех дали ще бъда интересна. Вече ги отбягвам и честно казано някои трендове са ми изключително омразни. Имаше период, в който всички мои последователи ме молеха да ям само зелена храна за 24 часа, което за мен не е интересно. Не всеки тренд е за всеки човек.

2358837

В момента наблюдавам, че вече интересът към YouTube намалява, заради навлизането на TikTok който намаля капацитета за внимание на хората. Колкото повече TikTok гледаш, толкова по-трудно става да си задържиш вниманието над по-дълго видео.

Това беше и причината да се ориентирам към тази социална мрежа, защото, макар и обработката за YouTube да ми беше любимата част, тя отнема много време. Трябва да си в правилен mindset за такова нещо и не винаги се получава. Самата аз вече рядко гледам YouTube.

Какви детайли разкри Славина за сюжета на клипа към дебютната ѝ песен, как се е чувствала на снимачната площадка и кои са моментите от процеса, които са я развълнували най-много, разберете във видеото по-долу

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар