Bespoke Home 2021 е новата визия за свързани уреди в дома от Samsung

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На свое онлайн събитие, провело се тази седмица, Samsung представи своята визия за електроуредите на бъдещето. Колекцията Bespoke Home 2021 включва уреди, които са свързани от IoT платформата SmartThings. Заедно с това компанията обяви, че пуска в България за предварителни поръчки новия си хладилник заедно с подарък пречиствател на въздуха. 

В рамките на глобалната премиера бе показано новото портфолио Bespoke, което включва уреди за новия, още по-динамичен начин на живот и технологични решения от сферата на “Интернет на нещата”, обясняват от Samsung. 

Bespoke Home 2021 e иновативна технологична концепция за домакински уреди, които се отличават с дизайн, който потребителите могат да персонализират, съобразно вкуса си, гъвкавост по отношение на функционалностите и оптимизирана свързаност с други устройства.

Samsung Bespoke Home 2021-5

Може би най-важното за българските потребители е, че на 11.05.2021 г. Samsung стартира у нас кампания по предварителни поръчки на хладилниците Bespoke. Потребителите, които поръчат предварително своя хладилник от серията, ще го получат в комплект с пречиствател за въздух Samsung.

Периодът на кампанията за предварителни поръчки е от 11.05.2021 до 24.05.2021 г., а повече информация можете да видите тук https://www.samsung.com/bg/refrigerators/bespoke-pre-order/. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар