Bild: Белият дом е шокиран от действията на полицията, която с камшици отблъсква бежанците от границата

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Американската полиция принуждава бежанците да се върнат обратно в река Рио Гранде, през която те се опитват да влязат в САЩ, с ужасяваща бруталност, съобщава Bild.

 

За да постигне целта си, полицията бие хората с камшици отново и отново. Дори властите осъдиха техните действия. Тези сцени за пореден път показват колко широко е разпространена миграционната криза в южната част на страната.

Това са плашещи сцени. На границата с Мексико американската конна полиция прогонва бежанците, които се опитват да преминат река Рио Гранде. Полицията бие хората с камшици отново и отново. Дори американското правителство осъди подобни действия.

Това, което видя, ужаси прес-секретаря на Белия дом Джен Псаки. „Обзема Ви ужас, когато погледнете тези кадри. Невъзможно е да се оправдаят подобни действия на полицията “, заяви говорителката на Байдън. Сега тези кадри се анализират внимателно. Ако е необходимо, ще има последствия.

Фотографът, заснел тези сцени, призна, че все още говорим за изключителна ситуация. Но тези кадри за пореден път показват колко мащабна е миграционната криза в южната част на САЩ. Хиляди хора се опитват да преминат границата между Мексико и Съединените щати.

Превод: ЕС

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар