CES 2022 ще се състои на живо, но ще приключи ден по-рано

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оказва се, че изложението CES 2022 в Лас Вегас все пак ще се състои в планирания формат на живо, въпреки множеството отказали се от участие компании. Организаторите от Consumer Technology Association (CTA) обаче обявиха, че заради надигащата се поредна ковид вълна то ще приключи ден по-рано.

 В последните дни редица големи технологични имена, сред които Google, Microsoft, AMD, Meta (Facebook) и Intel, започнаха поетапно да променят плановете си за присъствие на живо или изцяло да се отказват от участие в най-голямото изложение за потребителска електроника в света.

Дни преди старта на събитието на 5 януари CTA обявиха, че CES 2022 няма да бъде отменено и все още над 2200 технологични компании ще вземат участие в него. Новината от последните часове на 2021 г. обаче е, че изложението ще бъде в съкратен формат и ще приключи с един ден по-рано – на 7-ми, вместо на 8-ми.

„Съкращаваме изложението до 3 дни и прилагаме сериозни здравни мерки за сигурността на всички участници.“, казват в свое официално съобщение на сайта си от CTA. Сред изискванията към посетителите са пълна ваксинация срещу ковид, носене на маски на закрито и представяне на резултат от тест, направен 24 часа преди началото на събитието. 

Независимо от развитието на ситуацията и колко успешно ще бъде тазгодишното изложение във Вегас, първите дни на януари със сигуност ще бъдат изпълнени с много премиери на нови устройства и технологии. В категория смартфони до дни очакваме Samsung да представи своя нов смартфон Galaxy S21 FE.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар