Ciao ITALIA – VINCIAMO! Русия, Китай, Куба вече са в италия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Факти, които ни карат да размишляваме и да открием някакви прилики, разлики, да разбием погрешно създадени представи, илюзии за съюз, глобализация, солидарност….

Ти да видиш…….ФАКТИ ….. в световната пандемия Корона вирус19, кои държавници и кои държави са отворени и помагат в действителност на най-сериозните поражения от вируса в ИТАЛИЯ?!?

Богатите държави членки на ЕС,Америка – НЕ!!!

Верен отговор : Китай -Куба – Русия

КУБА:

52-членният медицински екип обаче е първият случай, при който Куба изпраща спешна помощ на Италия, една от най-богатите страни в света, отбелязва Ройтерс.

Това е шестият подобен екип, който властите в Хавана изпращат през последните дни за борба с новото заболяване. По-рано бяха изпратени екипи във Венецуела, Никарагуа, Ямайка, Суринам и Гренада.

На кубинските медици се гледа с много надежда, тъй като те са доказали своя висок професионализъм, отдаденост и ефективност при различни екстремални условия по време на мисиите си из различни страни на света в течение на над пет десетилетия.

Един от най-запомнящите се случаи бе приносът им за овладяването на епидемията от ебола през 2014 г., за което Куба получи и специална благодарност от Световната здравна организация. Островът на свободата отдавна е прочут с постиженията на своето високоразвито здравеопазване – безплатно и общодостъпно за всички кубински граждани.

КИТАЙ:

Италия посрещна като истински спасители деветимата китайски лекари, които започват да борят “Ковид-19” с колегите си от Апенините.

Групата е съставена от шест докторки и шестима доктори, които са натрупали положителен опит и много специфични за момента знания в най-засегнатия от заразата район на родината им – град Ухан.

На летището в Рим, китайските медици приветстваха очакващите ги колеги с високо вдигнат юмрук, означаващ ни повече, ни по-малко: “Ще победим!”

Заедно с лекарите от Китай пристигна дарение за Италия от 30 тона медицинска техника и аксесоари – кислородни апарати, електрокардиографи, предпазни маски и др.

РУСИЯ:

Полетите се изпълняват по нареждане на руския президент Владимир Путин с цел подпомагане на Италианската република в борбата с коронавирусната инфекция.

Създадена е специална въздушна групировка от 9 машини Ил-76, които откарват в Италия общо осем мобилни екипа от лекари и медицински сестри, специални автомобили и друго медицинско оборудване. Русия изпрати и около 100 военни специалисти по вирусология и епидемиология!

Разсъжденията и заключенията оставам на всеки от вас!

Hadzhigeorgieva Tsetska

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар