CMF Phone (1) ще има прикрепящи се към корпуса аксесоари и сменяеми гръбчета

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерата на CMF Phone (1) е след броени дни, а бюджетният брат на Nothing най-после сподели с нас и как ще изглежда той. Първият смартфон на бранда ще бъде отличаващ се на външен вид, ще предлага прилични спецификации и ще бъде изключително достъпен като цена, която се очаква да бъде в рамките на 200 до 250 евро.

Първото нещо, което прави впечатление е, че гръбчетата на телефона ще бъдат сменяеми, давайки свобода на потребителите на марката да експериментират и комбинират различни цветове, както намерят за добре. Като за начало ще бъдат налични вече наложилите се в рамките на CMF оранжево и черно, а новите попълнения са синьо и светло зелено. 

GRjylwYXsAAPI8vGRjyqN8XUAAm68n

GRjyqE1XEAItJVUGRjyqPkXsAEc48p

Другият интересен елемент при дизайна на CMF Phone (1) ще бъде колелцето в долния десен ъгъл на корпуса. Първоначалните предположения на всички бяха, че то ще може да служи за навигация из менютата на телефона, контрол на звука или пък управление на зуум – а на камерата. Оказва се обаче, че то ще изпълнява прикрепяща функция и към него ще могат да се закачат различни аксесоари, които компанията ще предлага, като например връзка за носене на врата или пък стойка. Очаква се да има и преносими батерии, за които от CMF загатват в предоставените снимки, които да се прикачат към гърба на телефона, посредством трите винтчета, служещи за прикрепяне на сменяемите гръбчета.

GRi3z3FWEAAtxK6

Откъм хардуер, телефонът ще бъде доста близък до последният смартфон на по-големия брат на CMF – Nothing Phone (2a). На разположение ще бъде 6.67 инчов FHD+ AMOLED дисплей, разполагащ със 120 Hz опресняване и 2000 нита пикова яркост.

Що се отнася до чипсета, компанията се е спряла на Mediatek Dimensity 3000, който ще бъде допълнен от 6 GB RAM или 8 GB RAM, както и 128 GB вътрешна памет, която ще може да се увеличава до впечатляващите 2 TB, благодарение на наличния microSD слот. Батерията ще бъде доста обемна – 5000 mAh, като ще бъде налично и 33W зареждане. Телефонът ще разполага и с една 50 MP задна камера, допълнена от 2 MP дълбочинен сензор, както и стандартната за този клас 16 MP селфи камера.

Освен CMF Phone (1), на 8 юли CMF ще анонсират и предоставят пълни детайли за своите първо продукти от второ поколение – CMF Buds Pro 2 и CMF Watch Pro 2.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар