CMF Watch Pro 2 и CMF Buds Pro 2 носят ценни подобрения на все така достъпни цени

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заедно с първия си смартфон CMF Phone 1 днес бюджетният бранд на Nothing показа и новите си смарт часовник и слушалки. CMF Watch Pro 2 и CMF Buds Pro 2 са първите модели от второ поколение на марката, така че очакванията към тях са за по-малко грешки и по-богат пакет екстри. 

CMF Watch Pro 2

Прекият наследник на миналогодишния Watch Pro пристига с нова форма и редица нови функционалности. Този път часовникът е кръгъл, за разлика от Watch Pro, където формата бе правоъгълна.

CMF Watch Pro 2 ще има сменяеми рамки, които силно наподобяват тези, които видяхме в Xiomi Watch S3 по-рано тази година. Освен рамките, каишките, разбира се, също ще могат да бъдат подменяни – опция, която присъстваше и в предшественика на Watch Pro 2, а всеки ще бъде свободен и да миксира различните опции, създавайки ексклузивни и цветни вариации на своя нов часовник.

WATCH PRO 2

Налице е 1.32-инчов AMOLED дисплей с 620 нита пикова яркост и опция автоматичната яркост, жестово управление и персонализация на уиджетите на часовника, мониторинг на здравни характеристики като кръвно налягане и пулс, както и над 100 дигитални циферблата като за начало (80 ще бъдат налични при старта, а още 20 се очакват до края на месец юли). Батерията изненадващо ще бъде с по-малък капацитет – 305 mAh, осугиряваща до 11 дни нормална употреба. Новият часовник ще включва и интеграция с Google Health Connect.

CMF Buds Pro 2

Второто поколение Buds Pro слушалки на CMF ще предлагат и най-голям набор от подобрения спрямо миналогодишния модел. Този път ще бъдат налични 2 отделни драйвера – един 11 мм драйвер, който ще отговаря за ниските честоти и баса, както и един 6 мм драйвер, който ще отговаря за високите. В слушалките ще бъдат вградени по 3 HD микрофона, които да спомагат за максимално чисти и безпроблемни разговори, където и да се намирате.

BUDS PRO 2

Най-голямата новост при CMF Buds Pro 2 обаче е новото въртящо се колело, което ще може да се персонализира и да изпълнява редица функции. Използвайки колелцето, ще можете да контролирате нивото на звука на слушалките, да отговаряте на обаждания, да сменяте нивото на ANC, както и да активирате гласовия асистент на телефона.

Батерията ще издържа до 43 часа (слушалки плюс кутия), а 10-минутно зареждане ще осигурява до 7 часа слушане на музика.

Цени

CMF Watch Pro 2 ще струва 129 лв., а CMF Buds Pro 2 – 109 лв.

Всички продукти могат да се поръчат директно от сайта на Nothing с доставка до България.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар