Христо Иванов призова за оттегляне номинациите за БНБ и започване на чисто

Dо какво унижение и дъно е стигнала градската десница, докато Христо Иванов чака благоволението на Кирчо и Кокорчо за предизборна коалиция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кристиян Шкварек, представител на групата на Европейските консерватори и реформисти в България, излезе с убийствен пост, в който обяснява в каква унизителна позиция е изпаднала градската десница, докато чака отговор за евентуално коалиране с формацията на Кирчо и Кокорчо за следващите избори.

Ето какво пише Шкварек на стената си във Фейсбук:

“Малко след заснемането на тази снимка Христо Иванов мотаеше Радан Кънев с отговор на предложението двете формации (Да България и Нова Република) да направят предизборна коалиция. В крайна сметка Иванов отказа, най-вероятно окрилен от лъскавия, скъп и добре отразен старт на новата му партия.

В резултат на това и двете формации не влязоха в парламента и така целият градски либералитет отсъстваше от НС в продължение на 4 години.

Няколко години по-късно Иванов чака, вече почти унизителните две седмици, дори бегъл отговор на същия въпрос – предизборна коалиция, този път зададен от самия него към тогава все още никому неизвестния седящ на снимката от дясната му страна.

Животът е страшна въртележка.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар