DuckDuckGo за първи път показа настолното си приложение

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

DuckDuckGo за първи път показа пред обществеността предстоящото настолно приложение на браузъра си. В блог публикация, която обобщава годината на компанията, главният изпълнителен директор Габриел Вайнбърг погледна и към бъдещето.

Той заяви, че DuckDuckGo ще осигури защитата на поверителността, с която компанията е известна и в приложението. И добави, че потребителите могат да очакват същата скорост и простота, характерна за мобилната апликация.

„Надеждна защита на поверителността“ ще бъде активирана по подразбиране за търсене, сърфиране, имейл и други. Вайнбърг посочи, че приложението не е „браузър за поверителност“ само по себе си, а по-скоро „приложение за ежедневно сърфиране, което зачита вашата поверителност“.

Заедно с опростения интерфейс и бутона Fire (който затваря всички раздели и изтрива данните за сърфиране с едно докосване), работният плот на DuckDuckGo ще бъде по-чист от Chrome, отбеляза главният изпълнителен директор. Той също така твърди, че е „значително по-бърз“ от браузъра на Google, доколкото сочат ранните тестове.

Все още не е ясно кога DuckDuckGo планира да пусне настолното си приложение. От компанията отбелязват обаче, че мобилното приложение сега е най-тегленият браузър за Android на ключови пазари и се надяват тази тенденция да продължи.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар