Eто защо отпуснаха всичко: 90% от жертвите на Covid са от

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

90% от жертвите на корона-вируса, са цигани, и това е основната причина за безкрайно хлабавите мерки у нас.
Това ни довериха хора от “Бърза помощ”, която напоследък пропищя от претоварване. Но се оказва, че проблемът не е само бройката, а и мястото, от където ги вземат.

“Постоянно сме в гетата, от там са повечето болни. И после като отведем един и дойдем за втория, нападат да ни бият, че ние сме уморили предния. Вече ходим с по 3 полицейски коли на линейка, но това никой не го показа по медиите…”- обясни медицинска сестра, правеща по 25-30 курса на ден.

Човек от системата, пожелал анонимност, ни довери повече:
“Първия път наложиха карантина, и беше по-леко. Но тогава научиха, че повечето жертви на вируса са цигани. И като дойде втория път, директно наредиха да няма никакви ограничения. Говори се, че Каракачанов притиснал Бойко за това. И онзи “от немай къде”, се съгласил. Но цялата черна работа, буквално черна – работим със самата черна смърт, пада върху нас”, каза човекът.
“На пишман патриотите и гербаджии, дето разсипаха държавата, и не могат да интегрират циганите, това им дойде идеално. Тия хора са 10-15% от населението, а дават 90% от жертвите. Това значи, че Covid-19 е 70-80 пъти по-смъртоносен за тях, отколкото за белите хора. И политиците се възползват. Решават си циганския проблем…”, добави той.
И после каза, че е проучил статистика и в чужбина, и наистина се оказва, че циганите са по-уязвими. Има много повече жертви на човек от населението в Индия например, отколкото в съседен Иран. Едните имат много цигано-подобно население, другите са от ирано-арийската раса.
“Най-вероятно е свързано с начина им на живот – никаква хигиена, нямат течаща вода, лекарства, нямат дори лични лекари. Имунната им система е по-изтощена. И без това циганите рядко доживяват 60 години. Съответно – където бял е застрашен на 60, циганин – на 30 или 40”, обясни докторът.
“Това е расизъм. Не ВМРО и Каракачанов са измислили вируса, но очевидно се възползват от него”, заключи човекът.

Fantomas
02.04.2021

Ако искате да ни подкрепите: Bitcoin: 14bNhDAZsAgt8t77t6qU6WYui8tNcVk5pZ

 

 

Източник: https://write.as/fantomas/eto-zashcho-otpusnakha-vsichko-90-ot-zhertvite-na-covid-sa-ot-murgavite

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар