Eто как се променят маршрутите на градския транспорт в София от днес – София – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Забранява се и влизането на трамваи по ул. „Алабин“ до трамвайно ухо „Съдебна палата“.

Забранява се и влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. „Алабин“ в участъка между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Лавеле“ и южната дъга на паркинга на пл. „Македония“.

Разкрива се временна автобусна линия номер 5-ТМ с маршрут от кв. „Овча купел“ до площад „Възраждане“. В посока площад „Възраждане“ автобусът ще се движи от спирка с код 0876 „Кв. Овча купел“ на бул. „Цар Борис Трети“ за автобусна линия 260 (крайна и начална) по бул. „Цар Борис Трети“ и бул. „Ген. Тотлебен“ до пл. „Руски паметник“, по бул. „Ген. Скобелев“, по бул. „Александър Стамболийски“ до южното (трамвайно платно) на площад „Възраждане“, където се разкрива крайна спирка за маршрута. В посока кв. „Овча купел“ автобусът ще се движи от началната спирка „Площад Възраждане“ по бул. „Христо Ботев“ до бул. „Ген. Скобелев“, по бул. „Ген. Скобелев“, „Руски паметник“ и по бул. „Ген. Тотлебен“ по маршрута до кв. „Овча купел“.

Автобусите ще спират на съществуващите автобусни спирки по маршрута и на трамвайната спирка с код 1269 „Площад Възраждане“ за трамвайни линии 8 и 10 – начална; на временни спирки в посока пл. „Възраждане“ с код 6094 „Ж.к. Бъкстон“ на перона на трамвайната спирка в посока кв. „Княжево“; с код 6095 „Ул. Нишава“ на перона на трамвайната спирка в посока кв. Княжево; с код 6096 „ж.к. Хиподрума“ на перона на трамвайната спирка в посока кв. „Княжево“; с код 6097 „Ж.к. Лагера“ на перона на трамвайната спирка в посока кв. Княжево; с код 6098 „УМБАЛСМ Пирогов“ на перона на трамвайната спирка в посока кв. „Княжево“; с код 6409 „Бул. Александър Стамболийски“ на бул. „Александър Стамболийски“ след десния завой от бул. „Ген. Скобелев“.

Закрива се платената зона за паркиране в обхвата на спирката с код 6091 „Площад Възраждане“, информират от Столичната община.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар