FaZe Clan е на финал на BLAST в Копенхаген – Още спорт – eSports

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изключителната форма на FaZe Clan на CS2 сцената няма спирка! Американската организация за eSports достигна финала на BLAST Premier: Fall Final, след триумф в полуфинала с 2:1 срещу Complexity. Това бе 18-та поредна победа за състава на капитана Фин “karrigan” Андерсен. Двубоят започна на картата Anubis, като снайперистът на FaZe “broky” бе над всички с 19 убийства, за успеха с 13:10 рунда. Картата стартира с огромно предимство за “клана”, който спечели 10 от първите 12 рунда, но когато и геймърите от Complexity застанаха на Т-страна, нещата започнаха да се обръщат.

В изключително равностойно първо полувреме на втората карта, Nuke, двата тима вървяха ръка за ръка до 5:4 рунда, когато най-накрая Complexity направи пробив и дръпна с 8:4 до почивката. До края на картата FaZe спечели само още 1 рунд, а над всички с 20 убийства бе Майкъл “Grim” Уинс. Звездата на тима Джонатан “EliGE” Яблоновски добави 19.

Мачът се реши на Ancient. На тази карта се видя класата на FaZe Clan, който съумя да си изгради добро предимство, докато бе на Т-страна. В крайна сметка двубоят бе затворен след 13:7, а за триумфа на картата много полезен бе Хавар “rain” Нигор, с 22 фрага.

В големия финал в неделя FaZe среща Team Vitality. Шампионът ще спечели 200 хил. долара, както и място в BLAST Premier: World Final.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар