Fibank вече поддържа и Xiaomi Pay за моделите Xiaomi Watch S3 и Band 7 NFC

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Fibank обяви, че добавя поддръжка и на Xiaomi Pay, с което собствениците на избрани модели смарт гривни и часовници на тази марка ще могат да използват банковата си карта за разплащания с тях. Банката вече поддържа доста богата гама от дигитални услуги за разплащане, включваща Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fitbit и Xiaomi Pay.

Клиентите на Fibank с дебитна или кредитна карта Visa имат възможността да я дигитализират в смарт часовник Xiaomi. Това могат да са моделите Watch S3 и Band 7 NFC.

Чрез услугата Xiaomi Pay те могат да извършват бързи и сигурни безконтактни операции на ПОС терминали в търговски обекти, да правят покупки в Android приложенията или да плащат при онлайн търговци.

За да се активира Xiaomi Pay, е необходимо да бъде инсталирано приложението Mi Fitness в мобилния телефон, като функцията e достъпна както за Android, така и за iOS. В приложението двете устройства трябва да бъдат свързани. Картата се добавя към електронния портфейл през приложението от меню Devices – > Xiaomi Pay. За извършване на плащане се активира смарт часовникът, от меню “Cards” се избира картата и устройството се доближава до ПОС терминала.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар