Байдън Путин

Fox News: Байдън е враг на американския народ

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Белият дом умишлено провежда враждебна политика спрямо собственото си население. Американските власти усърдно налагат зелен дневен ред и протакат украинския конфликт, което води до поскъпване на горивата и обедняване на средната класа, казва водещият на Fox News Тъкър Карлсън.

 

Целият просперитет на страната ни в крайна сметка зависи от енергията. Нашата икономика на потреблението е изградена върху него. Необходима е енергия, за да се произвеждат неща и да се доставят до вашия дом. Нашата високотехнологична икономика също се крепи на енергия. Значителна част от нея.

Всъщност енергията е ключов елемент във всичко, с което американците си изкарват прехраната. Тя е в центъра на здравеопазването, селското стопанство, медиите, туризма, строителството и развлеченията.

Предвид очевидната централна роля на енергията за живота на американците, трудно е да се повярва, че администрацията на Байдън умишлено я прави по-скъпа. В края на краищата знаем със сигурност, наблюдавайки това много пъти в историята, че високите цени на енергията унищожават икономиката ни дори по-бързо от ограниченията срещу COVID. Хората обедняват. Някои от тях ще умрат. Не е предположение. Точно това ще се случи.

Така че, като се имат предвид всички неща, невъзможно е да си представим, че някой друг освен нашите врагове би искал да повиши цените на енергията до степен, в която икономиката ни да се срине. И все пак, точно това е решила да направи администрацията на Байдън и за целта те използват двойния инструмент на климатичната политика и войната си срещу Русия.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар