Galaxy AI идва за Galaxy S23 и други устройства в края на март

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още при анонса на Galaxy S24 стана ясно, че пакетът екстри Galaxy AI ще бъде достъпен и за други устройства на Samsung, а днес имаме и по-конкретни детайли. Компанията обяви, че ъпдейтът с тези базирани на изкуствен интелект функции се задава за Galaxy S23 и други модели в края на март. 

Актуализацията на One UI 6.1 ще бъде пусната в края на март за смартфоните Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra и Galaxy S23 FE, за сгъваемите модели Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fol5, както и за таблетите от серията Galaxy Tab S9. 

Шефът на мобилното подразделение на Samsung обяви, че планира да предложи Galaxy AI на над 100 милиона Galaxy потребители през 2024 г.

001-New-One-UI-61-Update-Brings-Galaxy-AI-to-More-Galaxy-Devices

Пакетът екстри, който потребителите на изброените по-горе устройства могат да очакват, включва Chat Assist, Live Translate, Interpreter, Circle to Search with Google, Note Assist, Browsing Assist, Transcript Assist, както и функционалностите за редакция на изображения, включително Edit Suggestion и Instant Slow-mo. 

002-New-One-UI-61-Update-Brings-Galaxy-AI-to-More-Galaxy-Devices

Междувременно в изявление тази седмица шефът на мобилното подразделение на Samsung загатна, че Galaxy AI може да са налични и в задаващия се смарт пръстен на компанията. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар