Galaxy Note 20 Ultra вече може да работи в 5G мрежата на А1

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

А1 обяви още един смартфон, който може да се свързва към неговата 5G мрежа, стартирала в края на 2020 г. Става въпрос за флагмана с писалка Galaxy Note 20 Ultra, който всъщност е първият модел на Samsung, съвместим с мрежата. 

Така смартфоните, които могат да работят в 5G мрежата на А1, вече са 8. Останалите са модели на Huawei, Xiaomi, OnePlus и ZTE. 

Добрата новина е, че А1 скоро обещава да добави и други 5G смартфони на Samsung, сред които и цялата серия Galaxy S21. 

Колкото до устройствата на Apple – тестовете вече са завършени и се очаква софтуерният ъпдейт до iOS 14.4 да интегрира серията iPhone 12 в 5G мрежата на А1. Той всъщност беше разпространен тази седмица, така че би трябвало новите модели iPhone 12 също да могат да се свързват с 5G мрежата на оператора.

Припомням ви, че телекомът има покритие на 5G в голяма част от София и почти за цялото население на Бургас на открито (90%). Очакванията са, че технологията ще стане масова през 2021 г., когато 5G ще обхване всички населени места с над 10 000 човека население. Покритието на населението на открито в големите градове като София, Варна и Пловдив ще достигне над 80%, обещават от А1. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар