Galaxy Note 8 също може да пропусне вградения в дисплея скенер за отпечатъци

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung не успя да вгради скенера за пръстови отпечатъци под дисплея на Galaxy S8, но фенове и експерти предположиха, че технологията ще бъде усъвършенствана и успешно интегрирана под екрана на следващия топмодел – Note 8. Оказва се, че и фаблетът с писалка може да пропусне тази екстра. 

Двойна основна камера и скенер за пръстови отпечатъци под дисплея са двете ключови екстри, които се очакваше да отличават Note 8 от S8/S8+. И докато двата камера сензора на задния панел са почти сигурни, информация на корейския сайт Naver, цитирана от SamMobile, твърди, че второто може да отпадне.

Технологията изглежда все още не работи добре и Samsung не успява да постигне желания резултат при итнегриране на скенера за пръстови отпечатъци под стъклото. Apple, които се очаква да използват подобна в iPhone 8, също имат проблеми с нея, пише източникът.

Това все пак не означава, че корейците трябва да оставят скенера на същото място до камерата. Понеже се очаква Note 8 да използва система от две камери с променен дизайн, да се надяваме, че скенерът ще бъде преместен на по-удобна локация по корпуса. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар