Galaxy Ring може да е звездата на следващото събитие Unpacked на Samsung

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Т.нар. “умен пръстен” на Samsung е продукт, за който слушаме отдавна, а слуховете за съществуването му бяха подхранени от поредица запазени марки от корейците, включително Galaxy Ring. Напоследък отново се заговори за необичайното устройство от категорията на носимите технологии, като според @universeice пръстенът може да бъде обявен заедно с флагман смартфоните Galaxy S24. 

Samsung може да представи Galaxy Ring още на следващото си събитие от серията Unpacked, което означава, че той ще дебютира заедно с Galaxy S24 в началото на годината. Анонсът всъщност ще бъде дори по-скоро от обичайното, тъй като според източника Samsung ще организира премиерата през януари, а не февруари. 

Компанията и преди е обявявала флагманите си през януари, например с Galaxy S21, така че това не е съвсем необичайно. 

Galaxy Ring

По-интересното е, че според информацията, цитирана от SamMobile, Galaxy Ring ще бъде звездата на въпросното събитие, с което се намеква, че смартфоните могат дори да бъдат засенчени. 

А какво всъщност е Galaxy Ring?

Това е условното название и само едно от регистрираните имена, с които на този етап наричаме смарт пръстена на Samsung. Очаква се това да бъде устройство, което потребителите да носят на пръста си като стандартен пръстен и с което да могат да измерват различни здравни показатели – също като със смарт часовник. Тези данни най-вероятно ще се прехвърлят и преглеждат на смартфона, като за момента не са ясни други подробности. Не се знае например дали Galaxy Ring ще има някакъв миниатюрен дисплей или пък какви точно сензори ще използва.

Премиерата обаче изглежда е на хоризонта, така че до няколко месеца може да разберем всички детайли. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар