Galaxy S25 изглежда ще запази капацитета на батерията си непроменен спрямо Galaxy S24

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Samsung има странна история с постоянна промяна на капацитета на батерията при базовия модел в серията Galaxy S, който всяка година е различен. Изглежда обаче през 2024 г. е постигнат някакъв оптимален вариант и очакваният догодина Galaxy S25 ще запази големината на батерията си непроменена спрямо Galaxy S24. 

Най-компактният модел в серията Galaxy S25 ще разполага с 4000 mAh батерия, която ще бъде същата като тази в неговия предшественик, твърди информация от galaxyclub.nl.

Това от една страна не звучи супер впечатляващо и някои фенове може да са разочаровани, че няма да има увеличение в капацитета, но си припомнете, че Galaxy S23 имаше 3900 mAh, a Galaxy S22 беше с 3700 mAh. 

Освен това говорим за супер компактен флагман с 6.2″ дисплей с тънки рамки, който едва ли може да побере много по-голяма батерия. 

019-galaxy-s24-marblegray-front

Все още не знаем кога Samsung планира да представи флагман серията Galaxy S25, но по всяка вероятност това ще се случи в началото на 2025 г., вероятно през януари, както беше със серията S24. Преди това, на 10 юли 2024 г., ще видим новите сгъваеми модели Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6, за които наскоро чухме, че може да са с по около $100 по-скъпи. Или поне в САЩ. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар