Galaxy Z Fold6 може все пак да се окаже не толкова драстично променен спрямо Fold5

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неофициални изображения на Galaxy Z Fold6 от @onleaks разкриват как се очаква да изглежда устройството. Оказва се, че промените спрямо Galaxy Z Fold5 няма да са толкова сериозни, въпреки че се говореше за драстично изменение на пропорциите. 

Galaxy Z Fold6 все така ще има 6.2″ външен и 7.6″ вътрешен дисплей – също като Fold5. Все пак се посочва, че точните размери на корпуса в разгънато положение ще бъдат 153.5 x 132.5 x 6.1 мм, т.е. новият модел ще бъде с 1.4 мм по-нисък и с 2.6 мм по-широк спрямо предшественика си.

Galaxy-Z-Fold-6-5K4-scaled

По-рано излезе информация, че Samsung може да направи Fold6 значително по-широк от Fold5, но преходът изглежда ще бъде по-плавен. Дебелината също не е намалена, въпреки че миналата година се появиха много конкуренти с доста по-фини корпуси. 

Galaxy-Z-Fold-6-5K3-scaled

Иначе се очаква Galaxy Z Fold6 да предлага 2600 нита на дисплея и ново защитно стъкло на външния – Gorilla Armor, което видяхме и при Galaxy S24 Ultra. Камерата може да остане непроменена от Fold5 (50 MP + 12 MP + 10 MP), а конфигурацията ще включва Snapdragon 8 Gen 3. Батерията и зареждането също ще останат непроменени, твърди източникът. 

Galaxy-Z-Fold-6-5K1-scaled

Разбира се, това не е финална информация и не можем да сме категорични, че е 100% достоверна, но източникът най-често е право в десетката. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар