Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добра банка попечител в България за 2021 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк за „Най-добра банка попечител в България“ за 2021 г. Банката получава това отличие за осма поредна година.

Global Finance обяви УниКредит за най-добра банка попечител за 2021 г. за Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Освен това групата взима отличието и в общо осем отделни държави – освен в България, също и в Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Хърватия, Унгария, Словения и Сърбия.„Професионализмът на колегите, които за осми път печелят това международно признание, е безспорен. Благодаря им, че и в предизвикателната среда, която пандемията донесе, показаха ангажираност и грижа и останаха близо да клиентите, които имат в наше лице надежден и сигурен партньор“, коментира Ралука Попеску, директор Корпоративно и инвестиционно банкиране в УниКредит Булбанк.


Наградите за всеки регион и държава се определят от редакцията на Global Finance, като се вземат предвид пазарни проучвания, обратна връзка от експертни източници и потребители на попечителски услуги, както и от банки, за да се изберат институциите, които надеждно предоставят най-добрите услуги на местните пазари.

Критериите включват взаимоотношения с клиентите, качество на услугите, конкурентно ценообразуване, индивидуални решения, технологични платформи, пост сетълмент операции, планове за непрекъснатост на бизнеса и познаване на местните регулации и практики, като пазарната експертиза на УниКредит я отличават от останалите доставчици.

„В УниКредит се гордеем с нашите попечителски услуги и сме щастливи, че потвърдихме позицията си на върха в осем страни. Тези постижения подчертават ангажираността ни, особено в месеците на пандемия, в които осигурихме постоянно висококачествено обслужване. В основата на успеха ни е отдадеността на екипа и непрекъснатия фокус върху предоставянето на висококачествени и дигитални решения. Бих искала да използвам възможността да благодаря на екипа за тяхната упорита работа и, разбира се, на нашите клиенти, които ни дават възможността за постигане на тези успехи“, каза Джулия Романи, глобален директор Попечителски услуги в УниКредит.

УниКредит Булбанк заема водеща позиция в предлагането на попечителски услуги в България. Банката обслужва широк кръг от институционални клиенти – пенсионни фондове, договорни фондове, банки, инвестиционни посредници, глобални попечители и други, като предлага високо качество и пълен обхват на попечителските услуги съобразно потребностите на клиентите.

Активите под попечителство, съхранявани при УниКредит Булбанк, нарастват устойчиво през последните години, като само за 2020 г. бележат ръст от над 12%.


Материалът е предоставен от УниКредит Булбанк.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар