Google може да предприеме драстична промяна в дизайна на Pixel 6 и Pixel 6 Pro + изображения

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Google най-после може да предприеме сериозни промени в дизайна, а вероятно и функционалността на следващите си смартфони. Джон Просър сподели видео с цял куп изображения, които би трябвало да разкриват визията на Pixel 6 и Pixel 6 Pro. 

Да, оказва се, че тази година Google ще пусне два смартфона от висок клас, като по-големият и функционален няма да носи името XL, както досега, а ще бъде версия Pro. 

Не е ясно какви ще са разликите между Pixel 6 и Pixel 6 Pro, но е видимо, че вторият ще бъде с по-голям дисплей, а също ще има и тройна основна камера. По-малкият ще бъде с два обектива. 

Google Pixel 6 @ nixanbal.com

Дизайнът на тези устройства е коренно различен от досегашните модели Pixel, като дисплеят има много леки извивки към всички страни, а гърбът е с огромна гърбица за камерата, преминаваща през цялата ширина. Освен това камерата разделя задния панел на две части в различни цветове. Материалът изглежда е стъкло. 

От видеото става ясно още, че смартфоните Pixel 6 ще имат изрязана в централната горна част на екрана селфи камера, както и вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци. 

Google Pixel 6 @ nixanbal.com

Тази драстична промяна във визията на смартфоните Pixel според източника се дължи на плановете Google да използва в тях за първи път собствен чипсет. Припомням ви, че за него се заговори преди няколко седмици, като според слуховете чипът се нарича GS101 Whitechapel (GS идва от Google Silicon).

Google Pixel 6 @ nixanbal.com

Изображенията тук са създадени от Renders by Ian на база снимки, изпратени от неназован източник до Джон Просър. Просър не споделя директно кадрите, за да не компроментира информатора си. 

Google Pixel 6 @ nixanbal.com

В следващите седмици и месеци вероятно ще научим подробности, а ето и видеото, с което Просър сподели информацията и кадрите. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар