Google ще има и по-голяма версия на смарт часовника си

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни се появиха изображения на Pixel Watch 3, а днес имаме такива и на още един часовник от Google. Оказва се, че тази година компанията за първи път ще представи две версии в два размера на смарт часовника си и това тук вероятно е по-големият Pixel Watch 3 XL. 

Ако 1.2-инчовият диаметър на дисплея на досегашните смарт часовници от Google ви се е струвал твърде малък – спасението идва скоро. Освен новия Pixel Watch 3 наесен се очаква да видим и по-голяма негова версия – Pixel Watch 3 XL. 

Google-Pixel-Watch-3-XL-3-1420x799

Pixel Watch 3 XL ще предлага вече 1.45″ екран, което е сериозно увеличение спрямо досегашните модели и спрямо стандартния Pixel Watch 3, който също се очаква да бъде обявен. Дизайнът на двата модела ще бъде сходен и ще следва досегашната линия на тези устройства от Google. 

Докато стандартният Pixel Watch 3 ще има размери 40.79 x 40.73 x 14 мм, от XL версията се очаква те да бъдат 45 x 45 x 13.89 мм. Предполага се, че в този по-солиден корпус Google ще побере и по-голяма батерия, но нямаме данни за това какъв живот ще предлагат двата модела. 

Google-Pixel-Watch-3-XL-2-1420x799

Говори се, че каишките за новия Pixel Watch 3 XL ще бъдат по-широки и това ще попречи те да бъдат взаимозаменяеми с каишките на всеки предходен модел Pixel Watch. Така че, ако ъпгрейдвате от Pixel Watch или Pixel Watch 2 към Pixel Watch 3 XL – старите каишки ще са безполезни. 

Очакваме анонса на новите смарт часовници заедно с този на трите модела Pixel 9 през есента. 

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар