Google I/O 2020 започва на 12 май

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тазгодишната конференция за разработчици на Google вече си има дата. Официално беше обявено, че Google I/O 2020 ще се проведе между 12 и 14 май в амфитеатъра Shoreline в Маунтин Вю, Калифорния, близо до щабквартирата на компанията.

Информацията беше споделена в Twitter от самия Сундар Пичай, главен изпълнителен директор на Google, а отскоро и на компанията майка Alphabet. 

Сундар Пичай

На тази конференция всяка година традиционно научаваме последните новини около софтуера на Google, включително първи поглед към новата версия на Android – в случая очакваме Android 11.

През 2019 г. обаче на Google I/O видяхме и предмиерата на новите смартфони Pixel 3A и 3A XL, а имайки предвид, че вече излязоха слухове за наследниците им – нищо чудно на 12 май да бъдат обявени и Pixel 4A и 4A XL. Припомням ви, че за Pixel 4A се говори, че ще предлага изрязана в дисплея селфи камера и квадратна плочка за основната камера на гърба, въпреки че тя ще бъде само една. 

Google Pixel 4a

Възможно е да видим и ново устройство от семейството домашни говорители с Google Assistant, които вече се предлагат под бранда Nest. 

Така или иначе – 12 май е една от важните дати в технологичния свят за 2020 г. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар