Google Pixel 4a може да предложи единична основна и изрязана в дисплея селфи камера

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като моделите Pixel 3a и Pixel 3a XL се оказаха особено успешен ход на Google, защото се прицелиха в съвсем нова аудитория, изглежда се задава тяхното логично продължение. Според @onleaks новият Pixel 4a ще предлага изрязана в дисплея селфи камера и единична основна, която обаче ще е разположена върху черна квадратна плочка, каквато познаваме от Pixel 4. 

Google Pixel 4a ще бъде нещо като олекотена версия на топмодела Pixel 4, като би трябвало да предложи близко до него представяне на камерата, но някои по-слаби компоненти в конфигурацията. 

Google Pixel 4a

Нови изображения сега подсказват как вероятно ще изглежда устройството, което може най-после да се отърве от дебелата рамка в горната част на екрана за сметка на изрязана в дисплея селфи камера. Така обаче телефонът ще изгуби и цял куп сензори, свързани с 3D сканиращата лица технология и управлението с жестове. 

Google Pixel 4a

Колкото до задния панел – според кадрите тук Pixel 4a ще има подобна на черната плочка при Pixel 4, но камерата няма да бъде двойна, а само една. Интересно решение. Изглежда дизайнерите в Google наистина харесват този подход за интегриране на камерите, независимо от броя им. 

Под камерата на задния панел се вижда още скенерът за пръстови отпечатъци, а 3.5 мм жак за слушалки също е запазен.

Google Pixel 4a

Премиерата на Google Pixel 4a вероятно ще се случи през пролетта на 2020 г. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар