Google Pixel 7 може да се предлага на атрактивната цена, на която излезе Pixel 6

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Google ще последва примера на Apple и няма да увеличи цените на смартфоните си тази година спрямо миналогодишните. Това твърди източник от Twitter, който цитира очакваните цени на Pixel 7 и Pixel 7 Pro в САЩ. 

Стандартният Pixel 7 със 128 GB памет ще се продава на цени от $599 и ще бъде наличен в цветове с имена Snow, Obsidian и Lemongrass.По-големият и функционален Pixel 7 Pro със 128 GB ще започва от $899 и ще се предлага в цветовете Obsidian, Hazel и Snow. Тук уточнявам, че „атрактивна“ важи за цената на Pixel 6 и евентуално Pixel 7. За мен това е един от най-добрите варианти за този бюджет, но Pro версията е незаслужено по-скъпа. 


Pixel 7

Тези цени са за веригата Target в САЩ, така че не е ясно дали и европейските ще останат непроменени. При iPhone например това не се случи и новите модели тук са по-скъпи от миналата годинам докато в САЩ iPhone 13 и iPhone 14 стартират от една и съща цена – $799. 

Очаква се предварителните продажби за моделите да започнат на 6 октомври, за когато е насрочена и официалната им премиера от Google. Продажбите пък трябва да стартират на 13-и, но са възможни закъснения, предупреждава източникът. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар