Google Pixel Watch 3 ще предлага непроменен дизайн и това е добра новина

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Следващият смарт часовник на Google вероятно ще се появи през октомври заедно със смартфоните от серията Pixel 9, но още сега имаме изображения, които разкриват дизайна му. Устройството би следвало да се нарича Pixel Watch 3, като според слуховете ще има по-дебело тяло и малко по-голяма батерия от предшественика си. 

Размерите на Pixel Watch 3 ще бъдат 40.79 x 40.73 x 14 мм спрямо Pixel Watch 2 и неговите габарити от 41 x 41 x 12.3 мм. Малко по-дебелото тяло вероятно се дължи на увеличения капацитет на батерията – вече 307 mAh спрямо 304 mAh преди.

Тази незначителна промяна може да не доведе до по-дълъг живот между презарежданията. Pixel Watch 2 предлагаше до 24 часа с включен Always On Display. 

Pixel-Watch-3-5K-leak-1068x601

Според информацията третият часовник на Google този път ще се предлага в два размера, което не се е случвало с първите два Pixel Watch. Очакваме версия с 1.2″ дисплей и такава с по-голям екран, но с все още неизвестен диаметър. 

Pixel-Watch-3

От изображенията тук изглежда, че Pixel Watch 3 ще запази дизайна на своя предшественик и не се очакват значимини промени по него. Това е добра новина, имайки предвид колко добре изглежда Pixel Watch 2. Нови обаче ще бъдат хардуерните компоненти вътре, както и софтуерът – следващата версия на Wear OS.  

източник

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар