GoPro представи новите си екшън камери HERO 11 Black и HERO 11 Black Mini

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

GoPro представи новата си компактна екшън камера HERO 11 Black, която пристига с по-голям сензор, способен да снима в съотношение 8:7 при 5.3К резолюция и има “най-голямото вертикално зрително поле на GoPro”, казват от компанията. Към нея GoPro добавя и компактен вариант – HERO 11 Black Mini.

HERO 11 Black позволява снимане в режим 16:9, наречен HyperView, което прави действието да изглежда още по-бързо. Камерата ще се предлага от следващия месец и в по-малка и достъпна версия под името HERO 11 Black Mini. Тя няма основен и преден екран и се управлява главно чрез приложението Quick на GoPro, което позволява да видите с каква честота на кадрите и резолюция снимате и колко време за запис ви остава.Screenshot 2022 09 13 at 12


От дясната си страна HERO 11 Black Mini има бутон за запис, а отляво е черно-белият дисплей с информацията за камерата. Тя тежи 133 грама и е с около 20 грама по-лека от HERO 11, въпреки че е с няколко милиметра по-висока и по-дълбока и с около 27% по-тясна, което я прави изключително удобна за монтиране, а има и допълнителни халки на гърба, които позволяват по-разнообразни ъгли на прикрепяне.

pdp-h11b-standalone-gallery-1-2x

HERO 11 Black Mini има същия сензор и персонализиран GP2 процесор като стандартния модел, предлага същия 10-битов запис и поддържа почти всички комбинации от резолюция и честота на кадрите, но идва с надградена HyperSmooth 5.0 система, която вече може да се прилага автоматично върху заснетия материал и предлага “драматично подобрение на стабилизацията” при снимане на видео 4:3, казват от компанията.

И двете екшън камери иман нови настройки за времето, фокусирани върху снимане през нощта, рисуване със светлина или улавяне на светлинни следи от превозни средства в града. HERO 11 Black предлага лесно управление с опростен потребителски интерфейс, а за коригиране на настройките се използва режима Pro Controls, който ще ви върне към интерфейса на HERO 10. Двете камери разполагат и с нови нощни ефекти.

Screenshot 2022 09 13 at 13

Освен в екраните, разликата между двата модела е и в батерията – тази на HERO 11 Black Mini е с капацитет 1500 mAh и не може да се сваля. Освен това компактната версия няма режим за снимки и не разполага с GPS и стерео аудио. Няма и функция за предварителен запис, планирано заснемане, повтарящо се видео или режим уеб камера.

pdp-h11b-standalone-gallery-2-2x

HERO 11 Black се продава за 1199 лв, а компактната HERO 11 Black Mini ще струва съответно $399.99. Стандартният модел вече е наличен, а компактният ще излезе на пазара на 25 октомври.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар