GoPro HERO9 Black записва 5K видео, има по-голяма батерия и цветен преден дисплей

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

GoPro представи днес новата си екшън камера HERO9 Black, която предлага повече от всичко. Устройството е оборудвано по-голяма батерия, има цветен преден дисплей, сензорът му разполага с повече мегапиксели, а изброеното дотук е довело и до осезаемо увеличение на габаритите му. 

GoPro HERO9 Black вече има по-голям основен сензорен дисплей, а предният е цветен и служи като допълнителен визьор, когато се снимате сами и вие сте пред обектива. 

GoPro HERO 9 Black

Камерата използва 20 МР сензор за снимки и за видео с резолюция до 5K при 30 или 24 к/с. Има опция за 4K с до 60 к/с, 2.7К до 120 к/с и 1080р до 240 к/с.

GoPro HERO9 Black @ nixanbal.com

GoPro HERO9 Black @ nixanbal.com

GoPro HERO9 Black @ nixanbal.com

HERO9 Black има подобрена стабилизация Hypersmooth версия 3.0, батерията е по-голяма и е с капацитет 1720 mAh за 30% по-дълъг живот (според производителя), има възможност за 1080р стрийминг, корпусът е защитен от вода до 10 м дълбочина, има вградени скоби за ползване с различни аксесоари (и от предишните поколения), а освен това се предлагат т.нар. модове – приставки с разнообразно предназначение, които добавят повече възможности към камерата. 

GoPro HERO9 Black @ nixanbal.com

Изброените подобрения са довели и до една идея по-големи физичеси размери за екшън камерата, но това едва ли ще промени начина, по който HERO9 Black се използва и е изключено да даде реален ефект върху приложението на устройството. 

GoPro пуска HERO9 Black на цена от 479.99 евро, като тя вече може да се поръча с безплатна доставка от официалния им сайт.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар