HBO Max ще замени HBO GO през 2021 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Популярната в България стрийминг услуга HBO GO ще бъде ребрандирана като HBO Max през 2021 г. Това не означава просто смяна на името и се очакват и други промени по платформата на WarnerMedia, като е възможно да има нови планове с нови цени.

Новината дойде преди минути от провеждащата в онлайн формат от Лисабон годишна конференция за цифрова икономика и нови технологии Web Summit 2020. На нея Кейси Блойс, главен директор на отдел “Съдържание” в HBO Max, и Анди Форсел, ръководител на HBO Max Global, обявиха, че онлайн стрийминг услугата на HBO в Европа ще започне да се ребрандира и надгражда до HBO Max – услуга, която стартира през май 2020 г. в САЩ.

Това ще засегне всички 4 териториални платформи на HBO в Европа, включително популярната у нас HBO GO, като промените ще се случат през втората половина на 2021 г.

20 Who Is Watching Page - tvOS

От HBO поясняват, че съществуващите услуги ще бъдат автоматично надстроени до HBO Max и вече няма да има паралелно действащи услуги под различни имена. Форсел сподели, че промяната означава два пъти повече съдържание и въвеждането на нови възможности за платформата.

05 Highlight  The Wire - iPad copy

Интересното е, че докато у нас например HBO GO се предлага на изключително добра цена, в САЩ HBO Max е най-скъпата подобна услуга. Затова е логично да се запитаме дали предстои някаква промяна в цените. От HBO не дават еднозначен отговор, но коментират, че амбицията им е цените на HBO Max да останат конкурентни.

14 Kids Homepage - iPad copy

От българския офис също така потвърдиха, че ще платформата им ще продължи да бъде локализирана.

Линейните канали на HBO няма да бъдат засегнати от предстоящите промени.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар