HMD ще представи вдъхновен от Барби модел и нов телефон Nokia това лято

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Компанията Human Mobile Devices (HMD), която произвежда телефони с марката Nokia, този път не представи никакви нови устройства на MWC 2024, но обеща да пусне нови продукти това лято.

HMD също така обяви партньорство с американския производител на играчки Mattel, широко известен с производството на кукли Барби. Като част от него HMD ще пусне нов сгъваем телефон, вдъхновен от Барби, през юли. Освен форм-фактора, всичко, което знаем за новия телефон, е, че той ще бъде с розов цвят – компанията не разкри никакви технически подробности, като само уточни, че това ще бъде “ретрофункционално” устройство.

HMD също така обяви, че планира да пусне нов телефон с марката Nokia през май. Като се има предвид фактът, че компанията наскоро обяви, че вече няма да използва марката Nokia в своите смартфони, става дума за телефон с бутони. В съобщение за пресата, публикувано по време на MWC 2024, HMD заяви: “: “Ще продължите да виждате телефони Nokia…”. От друга страна, изоставянето на марката може да е постепенно и компанията е решила да пусне един последен смартфон под някога популярната марка.

Също така, ако се съди по представената пътна карта, през юли ще бъдат пуснати два смартфона на HMD, за които засега не се знае нищо.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар