Honor разширява амбициите си в сферата на AI, обяви партньорство с Google Cloud

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На изложението за технологии и иновации VivaTech в Париж миналата седмица Honor имаше своя конференция, а след това и участие в допълнителен панел, където разкри амбициите си в сферата на изкуствения интелект. От сцената на VivaTech шефът на компанията Джордж Жао сподели подробности за четирипластовата AI архитектура и обяви въвеждането на Google Cloud за още AI възможности. 

По време на своята реч Жао говори за четирипластовата AI архитектура на Honor и фокуса върху интегрирането на изкуствен интелект в софтуера им MagicOS. Това започна още с Honor Magic6 Pro, за който ви разказах в детайлно ревю – цък. 

Honor

Тази четирипластова архитектура се състои от добре отличими слоеве. Базовият пласт комбинира вграден в устройството и операционната система изкуствен интелект (Cross-device + Cross-OS AI), които формират основата на отворена екосистема, позволяваща споделянето на изчислителна мощност и дейности между устройства и операционни системи. Над този основен пласт, платформеният изкуствен интелект надгражда, като позволява персонализирана операционна система, която предоставя базирано на намерение взаимодействие между човек и компютър и персонализирано разпределение на ресурсите. На третия пласт, изкуственият

Honor

интелект на ниво приложение представя вълна от иновативни, генеративни AI приложения, които ще революционизират потребителското изживяване. Най-горният пласт – Interface to Cloud-AI – предоставя на потребителите лесен достъп до мащабни облачни услуги, като същевременно приоритизира защитата на поверителността и създава едно холистично и ориентирано към бъдещето AI изживяване.

Като част от четирипластовата архитектура предстои интеграция на нови, базирани на генеративен AI възможности, в бъдещите смартфони на Honor. Те ще бъдат захранвани от Google Cloud.

Honor

HONOR VivaTech Panel Discussion sm

По време на събитието Honor беше домакин и на панелна дискусия с участието на експерта д-р Джустин Касел. Дискусията се фокусира върху бъдещето на мултимодалното взаимодействие и как то подобрява удобството и защитата на личната неприкосновеност за потребителите на смарт устройства.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар