Honor ще представи серията Magic 5 и сгъваемия Magic Vs на MWC 2023

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Honor и тази година ще присъства на MWC 2023 в Барселона, като вече имаме доста ясна представа какво да очакваме от тях. Оказва се, че отделената преди повече от две години от Huawei компания ще анонсира в Европа няколко модела в серията Magic 5, а заедно с тях и новия си сгъваем телефон. 

На 27 февруари, по време на най-значимото събитие за мобилни комуникации в света, MWC, Honor ще представи новата си серия Magic 5. В нея може да видим два модела от висок клас, както и версия Lite, позиционирана в средния ценови сегмент.Magic 5 Pro ще бъде традиционният флагман на компанията, който ще унаследи Magic 4 Pro, представен на миналогодишния конгрес в Барселона. 


Заедно с тях Honor ще обяви Magic Vs. Това е вторият смартфон със сгъваем дисплей на бранда, който може да ви звучи познато, тъй като беше анонсиран в Китай още през ноември 2022 г. Сега обаче изглежда Magic Vs ще дебютира и в Европа. 

Това ще бъде първият сгъваем смартфон на Honor в Европа, след като оригиналният Magic V така и не излезе от Китай. Компанията обаче обяви в края на миналото лято, че от 2023 г. ще лансира на нашия континен и стандартите, и сгъваемите си флагман модели, така че новината за Magic Vs не идва изненадващо. 

За поредна година аз ще бъда на MWC, така че очаквайте живо включване с видео на най-новите продукти в nixanbal.com. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар