Honor Magic6 ще предлага 160 МР перископна камера

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни Honor представи в Китай смартфоните от среден клас Honor 100 и сега фокусът на компанията се измества към следващия голям анонс – този на флгманите Magic6. Те се очакват в началото на 2024 г., като би трябвало да ги видим съвсем официално и в Европа, а сега се появи информация относно камерите им. Една от тях ще бъде със 160 МР сензор и перископна система, твърди източникът Digital Chat Station. 

Първоначално се очакваше Honor да използва 200 МР сензор за перископната камера на модела си, но сега се твърди, че вместо това е предпочетен 160 МР сензор. Дори така зуум камерата на Magic6 ще бъде една от най-интересните на пазара до момента.

Освен това смартфонът ще предлага основна камера със сензор OmniVision OV50K, чийто размер ще бъде 1/1.3″ и ще използва технологията LOFIC, която трябва да доведе до значително по-добри изображения. 

Извън това Honor Magic6 вероятно ще се базира на чипсет Snapdragon 8 Gen 3 и ще предлага напреднали технологии за дисплея и батерията си, също като неговия предшественик (на изображението горе).

Все още не знаем точна дата за премиерата на серията.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар