Honor V Purse ще бъда представен официално в Китай на 19 септември

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само преди дни на IFA 2023 в Берлин Honor представи за първи път в Европа Magic V2, а заедно с него и още един смартфон със сгъваем дисплей – V Purse. Honor V Purse е концептуален смартфон с познат дизайн, който обаче беше поднесен с нова идея – да бъде дамски аксесоар и с помощта на верижки с различен дизайн да заприлича на компактна чантичка. Оказва се, че концепцията много бързо успя да излезе от тази фаза и още на 19 септември ще дебютира в Китай. 

Появи се банер с популярен китайски актьор, който държи Honor V Purse. На изображението виждаме и датата 19 септември, както и мястото на премиерата – Шанхай. Honor-V-Purse


Поканата, разпространена официално от профила на Honor в китайската социална мрежа Weibo, изглежда анонсира някакво модно шоу, съчетаващо технологии. В нея не се посочва изрично, че на тази дата моделът ще бъде пуснат и наличен на китайския пазар.

Това би било странно да се случи само няколко дни след дебюта на концепцията в Берлин, където ние, посетителите, не бяхме допуснати да се докоснем до нея, а само да я снимаме от разстояние. 

Все още не знаем и никакви спецификации на модела, но е много вероятно на 19-и да чуем повече детайли, както и намеренията на Honor за пазарния дебют на V Purse. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар