HTC U11 е най-високопроизводителният смартфон за месец май според Antutu

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бенчмарк приложението Antutu публикува класация с осреднени резултати от проведените тестове през май, в която показва кои са най-пъргавите и високопроизводителни смартфони за месеца. HTC U11 е лидерът на пазара. 

Данните са за периода 1 май – 31 май, базират се на най-малко 1000 бенчмарк теста за един модел и според тях флагманът HTC U11 заема убедително първата позиция с над 180 000 точки. 

Зад него се нареждат iPhone 7 Plus с над 174 000 точки и Xiaomi Mi 6 с над 172 000 точки. Galaxy S8 и S8+ също са с по над 172 000 точки и заемат съответно четвърта и пета позиция. 

HTC U11

От Antutu посочват в блога си, че е изненада, че смартфон с Android за първи път изпреварва по производителност модел на Apple с iOS. Чипсетът Snapdragon 835 най-после е стеснил и дори прескочил пропастта, която досега е съществувала между двете платформи, коментира сайтът. 

А HTC U11 постига челната си позиция не само заради хардуера, но и заради опростения софтуер. Апаратът се базира на Android Nougat и има много изчистен интерфейс отгорему, като интересното е, че няма дублиращи се приложения – използват се или само такива от Google, или тези на HTC. 

Припомням ви интервюто ми с Марко Савкович от HTC, който в TECHDRIVE #14 обяви, че HTC U11 е вероятно най-бързият смартфон на пазара. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар