Huawei показа P50, но премиерата му все още е с неуточнена дата

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На събитието си по представянето на HarmonyOS шефът на Huawei приключи презентацията си с няколко думи за дълго чакания им флагман смартфон P50. Ричрд Ю призна, че премиерата на серията е трябвало да се състои още през пролетта, но е била отложена и до днес няма дата за официалния анонс. 

“Поради причини, с които всички сте запознати, премиерна дата все още не е избрана, но се опитваме да решим как да направим този страхотен продукт достъпен за вас.”, сподели Ричард Ю, което вероятно е препратка към санкциите на САЩ срещу Китай и китайски компании, които ограничиха достъпа им до американски технологии и така затрудниха набавянето на компоненти. По-рано в презентацията този казус беше назован още веднъж. 

Screenshot 2021-06-03 at 9.19.45

Докато очакваме официалния анонс, вече знаем как точно ще изглежда Huawei P50/Pro, като шефът на Huawei казва, че дизайнът ще бъде много тънък и лек и че устройството ще пренесе мобилната фотография на ново ниво.

Screenshot 2021-06-03 at 9.19.13

Припомням ви, че според слуховете апаратът ще използва огромен 1″ сензор и имайки предвид досегашните топмодели Huawei, този вероятно също ще бъде изключително способен камерафон. Логото на Leica между другото все още е там, но според последната информация двете компании няма да си партнират и занапред.  

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар