Huawei представи слушалки с формата на червило и нов часовник Watch GT 3

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заедно с новия си смартфон nova 9 днес във Виена Huawei показа още смартчасовника Watch GT 3 и слушалките FreeBuds Lipstick, които, както подсказва името им, изглеждат като червило. Или поне кутийката им за зареждане.

Huawei FreeBuds Lipstick

При слушалките FreeBuds Lipstick акцентът определено е дизайнът и целевата аудитория са дамите. Кутийката им за зареждане изглежда точно като червило, а отваряйки я виждате и червения му цвят, което всъщност са самите слушалки.

HUAWEI nova 9 2 1

Кутийката е изработена от неръждаема стомана и има гланцово покритие, като капачето се затваря със силен магнитен механизъм.

Huawei Watch GT 3

Новият смартчасовник Huawei Watch GT 3 също дебютира на днешното събитие. Той се предлага във версия с 46 мм и 42 мм размер на корпуса.

Huawei Watch GT 3

И двете версии на Watch GT 3 предлагат над 100 режима за тренировка, имат вграден планер за тренировки, подобрено геолокиране за точно проследяване на бяганията и 5-о поколенние мониторинг на пулса.

Huawei Watch GT 3

Watch GT 3 е оборудван още с подобрен целодневен мониторинг на SpO2, следене на съня, Bluetooth обаждания и е съвместим както с Android, така и с iOS устройства.

Huawei Watch GT 3 има батерия за 14 дни на 46-милиметровия часовник и 7 дни на 42-милиметровия часовник.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар