Huawei пусна нов видео тийзър за флагмана P20

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очакваме новия флагман Huawei P20 на отделно събитие в края на март, като за момента основният слух е, че устройството ще има тройна основна камера. Компанията вече разпрати покани до медиите, а покрай тях се завъртя и малък тийзър, който споделям с вас по-долу. 

В краткото видео се завъртат отново трите кръга, препратка към трите обектива, очаквани при Huawei P20. 

Във всеки се вижда различен обект, който вероятно е подсказка какво ще позволява съответната камера. Има момиче, тигрово око и още едно момиче в движение. Възможно е това да е намек за специални режими за портрети, макро и движещи се обекти, а всичко ще бъде под шапката на изкуствения интелект – тема, която Huawei засяга сериозно още от Mate 10 Pro. 

Слоганът този път е “See more with AI”, а заглавието на клипа е “Step into the light”, което подсказва за сериозна светлочувствителност на сензорите, но какви са новостите и какво точно подготвя Huawei – ще разберем след месец. 

p20-new p20-new-2

Теорията за тройната камера може и да се окаже грешна, въпреки някои излезли по-рано изображения. Нови кадри сега разкриват предполагаемия дизайн на Р20 и там се виждат само две основни камери. Естествено, не можем да сме сигурни какво точно ще видим в края на март.

Знаем още, че P20 традиционно ще бъде цяла серия модели, а не само едно устройство, така че се надявам на изненади.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар