Huawei FreeBuds 6i вече се продават в България за 199 лв.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Едни от най-новите слушалки на Huawei вече са на българския пазар. Моделът FreeBuds 6i, който беше обявен на събитие в Дубай през май, се предлага у нас за 199 лв. 

FreeBuds 6i използват най-добрата технология за шумопотискане на Huawei досега, която компанията нарича Intelligent Dynamic ANC 3.0. Досега тя беше достъпна само в Pro серията. Технологията изгражда ANC модел в реално време, като алгоритъмът е обучен и настроен за 34 сценария.

HUAWEI FreeBuds 6i Black

Подобренията за пасивно шумопотискане включват кухина за филтриране на шума и чисто нови накрайници за уши, докато тези за активно шумопотискане (ANC) включват система от 3 микрофона, 2.4 пъти по-висока изчислителна мощност и 11-милиметров четиримагнитен динамичен драйвер.

HUAWEI FreeBuds 6i White

Системата от три микрофона e с по-прецизно разпознаване на шума и допълнителен външен микрофон, който улавя околните звуци с 50% по-добро съотношение сигнал-шум (SNR) от предшественика си, значително подобрява чистотата на звука и разширява диапазона на шумопотискане в ниски и средни честоти. 

HUAWEI FreeBuds 6i Purple

Ключово за FreeBuds 6i е животът на батерията. Той осигурява до 35 часа общо възпроизвеждане с кейса за зареждане и 8 часа от едно зареждане на слушалките. 10-минутно зареждане позволява допълнителни 4 часа възпроизвеждане.

Huawei FreeBuds 6i са налични на българския пазар в мрежата на А1, Yettel и Технополис, а скоро и в останалата партньорска мрежа на бранда. Те се предлагат в бяло и черно, а от началото на юли ще бъдат налични и в лилаво. Препоръчителната крайноклиентска цена е 199 лв.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар