Huawei Mate 50 Pro вече е наличен на българския пазар

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като в края на октомври започна кампания по предварителни поръчки, от днес Huawei Mate 50 Pro вече се предлага на българския пазар. Устройството е позиционирано в най-високия клас, като е налично и в специална версия с гръб от изкуствена кожа и по-устойчив екран. 

Вече ви разказах за акцентите около Huawei Mate 50 Pro в 44 епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ, а скоро очаквайте и детайлното му ревю с повече лични впечатления. HUAWEI Mate 50 Pro Silver 1


Апаратът се продава в България в черно и сребристо на цена от 2499 лв. Тази версия е налична в А1, Yettel, Vivacom, Technolopis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

HUAWEI Mate 50 Pro Black 1

По-специалното издание на Huawei Mate 50 Pro с оранжева изкуствена кожа струва 2699 лв. и се предлага в Yettel, Vivacom, Technopolis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp. Тази версия има не само различен материал за задния панел, но също 10 пъти по-устойчиво стъкло на дисплея, по-висока защита от вода и двойно повече вградена памет – 512 GB. 

HUAWEI Mate 50 Pro Orange 2

За всички версии Huawei предлага възможност за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, на цена 156.99 лв.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар