Huawei Mate X3 ще бъде първият сгъваем модел на компанията с фин стъклен слой в дисплея

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази седмица в Китай Huawei ще представи новия си смартфон със сгъваем дисплей Mate X3, който ще предлага тънко тяло и способна камера, а нова информация твърди, че той ще бъде първият представител на марката с UTG. 

UTG, или Ultra Thin Glass, е фин стъклен слой, който се интегрира в някои сгъваеми дисплеи и ги прави по-устойчиви и приятни на допир. Такива използват например сгъваемите модели на Samsung. Mate X3


Mate X3 обаче ще бъде първият сгъваем смартфон на Huawei с UTG, твърди анализаторът Рос Янг, който посочва, че сгъваемият вътрешен екран на модела ще бъде с диагонал 7.85″. Външният дисплей път ще бъде 6.45″, като и двата ще бъдат с LTPO технология.

Mate X3

Първоначалните производствени обеми и очакванията за продажби са високи, казва още Янг, като на мой въпрос колко точно високи уточни, че са “по-високи от тези на всички останали брандове, с изключение на Samsung”. 

Анонсът на Mate X3, както и на серията Huawei P60 е планиран за 23 март, но само в Китай. След това очакваме отделна премиера и за останалата част на света.

Изображенията са от тук

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар